Gå til primært indhold

Det er vores mission. Ganske enkelt. Ikke meget anderledes end det, Tim Berners-Lee satte sig for, da han skabte internettet, back in the days: det store net skulle være for alle. Vores tilgang gennemsyrer alt, hvad vi laver. Alle kodestumper. Vi bruger vores tekniske kunnen til at lave løsninger, der er tilgængelige for alle uanset formåen.

Foto: unsplash.com

Det er ikke altid let. Vi stiller høje krav til vores kunder og til opgaverne. Og til hinanden når vi udvikler. Den interne sparring betyder meget for os, og hver uge sætter vi tid af til at gennemgå cases og holde os opdateret fagligt. Vi tager også sammen afsted på konferencer og henter ny inspiration – og dyrker vores fælles interesse. 

Hos Shift er vi teknikere med fokus på brugeren. Vi laver brugervenlige løsninger – og vi har altid en holdning til det, vi laver. Det er derfor, vi stiller spørgsmål. Vi gør, hvad vi kan for at have tænkt alle scenarier igennem, så det er os, der fanger fejl og mangler og ikke brugeren, der står med problemet.

Vores kunder er også vore samarbejdspartnere, så derfor sidder vi meget ofte ude hos dem, så vi kan blive en integreret del af UX-, design- og udviklingsholdet. Herfra udvikler vi løsningerne som et team i det interne team i de projekter, der strækker sig over flere måneder. Dén form synes vi bedst om. Fordi vi sidder med, når beslutningerne skal træffes og kan byde ind med vores faglighed og holdninger.